29. svibnja 2022.
14:00 h
prostorije Vestigiuma
Rudeška 142
Zagreb
Besplatno
Potrebna prijava
Forum-kazalište

POKAZov otvoreni laboratorij

Redovni sastanci otvorenog laboratorija kazališta potlačenih

Opis

Nastavljamo s našim eksperimentiranjem! Ako ste upoznati s tehnikama kazališta potlačenih, ili samo znatiželjni, dobrodošlie!

Radi se o platformi za isprobavanje različitih metodologija i tehnika kazališta potlačenih i eksperimentiranje s njima, te za zajedničko promišljanje kazališta potlačenih kao okvira, metoda i koncepta. Laboratorij je prvenstveno namijenjen osobama koje se u svojem radu (ne nužno i primarnom poslu/zanimanju) dotiču kazališta potlačenih i/ili dramske pedagogije, ali je otvoren i za sve ostale - jedini je uvjet da imate minimalno iskustvo u bavljenju kazalištem potlačenih (npr. pohađali ste neku radionicu).

Važno je naglasiti da nije riječ o strukturiranom uvodu u kazalište potlačenih (iako su i takve aktivnosti u planu), nego upravo o - laboratoriju! Nemamo unaprijed zacrtan kurikulum i raspored: stvarat ćemo ga i razvijati u dijalogu i razmjeni sa sudionicima i sudionicama. Zamislili smo široku, inkluzivnu, dinamičnu platformu, a konkretne aktivnosti kreirat ćemo zajedno s vama.

Cilj nam nije samo razmjena iskustava i rad na licu mjesta: želimo raditi na stvaranju zajednice oko kazališta potlačenih kao modela i ideala!

Upute za sudionike_ce

Pohađanje laboratorija je besplatno.

Upute za prijavu

Prijaviti se možete na naš e-mail: ckp.pokaz@gmail.com, s porukom naslova (subject) Laboratorij.

Prostor je slobodan od diskriminacije i u događanju mogu ravnopravno i sigurno sudjelovati pripadnici_e rodnih, seksualnih, nacionalnih i drugih manjina.

Prijavi se mailom!

Slična događanja

Nema sličnih događanja, zato odi na ovo :)