19. svibnja 2022.
11:30 h
HUB385
Franje Petračića 6
Zagreb
Besplatno
Potrebna prijava
Organizira:
Vox Feminae
Konferencija

Burnout Aid konferencija–Sagorijevanje u neprofitnom sektoru

Pozivamo vas na dvodnevnu konferenciju kojom završava međunarodni projekt “Burnout Aid”!

Opis

Od kraja 2019. godine udruga K-zona sudjeluje u ovom projektu s još dvije organizacije, City of Women iz Slovenije i Culture Shock Foundation iz Poljske.

Termin „burnout“ ili sagorijevanje na poslu većini ljudi je dobro poznat, znamo kako izgleda i kakve posljedice ima, znamo da trebamo više brinuti o sebi, ali često nemamo dovoljno resursa za aktivno suočavanje s problemom. Ovaj pojam često se veže uz različita pomagačka zanimanja, dok se rijetko govori o burnoutu u nevladinom sektoru. S druge strane, u samim nevladinim organizacijama (NVO) često je sveprisutan mit da burnout spada u opis posla i podrazumijeva se.

Do sada je u sklopu ovog projekta provedeno više aktivnosti:

sastavljen je izvještaj o pregledu literature o temi burnouta,

provedeno je kvalitativno istraživanje u kojem je sudjelovalo po 5 organizacija i po 5 stručnjakinja iz Poljske, Slovenije i Hrvatske,

osmišljeni su i testirani scenariji radionica za osobe zaposlene u NVO,

sastavljen je upitnik o burnoutu u NVO za organizacije i pojedince,

snimljeni su video materijali.

Završna konferencija zamišljena je kao dvodnevni događaj na kojem ćemo prvi dan za veći broj sudionika i sudionica predstaviti projektne aktivnosti i rezultate projekta te održati panel raspravu, a drugi dan ćemo održati tri radionice za ograničen broj osoba. U nastavku donosimo raspored i kratki opis aktivnosti.

Upute za sudionike_ce

U mogućnosti smo pokriti putne troškove dolaska na događaj. Za više informacija i dodatna pitanja kontaktirajte anja@voxfeminae.net.

Upute za prijavu

Broj osoba je ograničen. Molimo da najavite svoj dolazak ispunjavanjem upitnika na linku.

Prostor je slobodan od diskriminacije i u događanju mogu ravnopravno i sigurno sudjelovati pripadnici_e rodnih, seksualnih, nacionalnih i drugih manjina.

Prijavi se!

Slična događanja

Nema sličnih događanja, zato odi na ovo :)