25. svibnja 2022.
12:00 h
Klub studenata filozofskog fakulteta
Ivana Lučića 3
Zagreb
Besplatno
Prijava nije potrebna
Edukativno - zabavni program

Zelena žurka u KSFF-u

''Zelena žurka'' je edukativno - zabavni događaju organizaciji inicijative Zeleni Filozofski.

Opis

𝒁𝒆𝒍𝒆𝒏𝒂 𝒛̌𝒖𝒓𝒌𝒂 događaj je u organizaciji inicijative Zeleni Filozofski. Kroz tri dana provest će se edukativno-zabavni program, gdje će se KSFF napokon ponovno moći koristiti kao i nekada! Naši volonteri će biti tu ukoliko između predavanja poželite popiti kavu, čaj ili sok, odigrati koju društvenu igru ili se naprosto doći schillati. Uz to će ići 𝘋𝘰𝘬𝘶𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘯𝘪 𝘯𝘪𝘻𝘰𝘷𝘪, odnosno u jednom dijelu KSFF-a će se prikazivati filmovi ekološke tematike.

Paralelno sa druškanjem i gledanjem filmova, pozivamo vas i da donirate namirnice za potrebite, koje ćemo onda preusmjeriti udruzi 𝐴𝑟𝑒 𝑌𝑜𝑢 𝑆𝑦𝑟𝑖𝑜𝑢𝑠?, koja pomaže izbjeglicama. Detaljniji popis onoga što možete donijeti bit će objavljen kasnije, zajedno sa cjelokupnim programom eventa.

Posljednji dan ćemo započeti s posljednjim filmom u nizu, nakon čega slijedi zanimljivo predavanje te kratko upoznavanje s radom Zelenog Filozofskog. Pozivamo vas i da izvučete neku groznu espresso šalicu iz dna ormara jer ćemo održati natjecanje u najkrindž šalici, koje bismo onda postavili na zajedničku policu kako bi studenti mogli koristiti donirane šalice na aparatima za kavu. Tako bismo smanjili upotrebu jednokratne ambalaže, ali i na zabavan način uljepšali ispijanje kave na faksu.

Na kraju slijedi kviz općeg znanja te nakon ispunjena tri dana – 𝘇̌𝘂𝗿𝗸𝗮!

Pristupačnost

U događanju mogu ravnopravno sudjelovati osobe koje ne govore hrvatski.
U događanju mogu ravnopravno sudjelovati osobe s motoričkim poteškoćama.
Prostor je slobodan od diskriminacije i u događanju mogu ravnopravno i sigurno sudjelovati pripadnici_e rodnih, seksualnih, nacionalnih i drugih manjina.

Slična događanja

Nema sličnih događanja, zato odi na ovo :)