30. lipnja 2022.
08:00 h
Bundek
Park i jezero bb
Zagreb
Besplatno
Prijava nije potrebna
Filmski festival

16. Festival tolerancije

Pod sloganom "Sve se mijenja" očekuju vas odlični filmovi, koncerti, izložbe i mnogi drugi sadržaji

Opis

16. Festival tolerancije pod sloganom “SVE SE MIJENJA” održati će se od 30. lipnja do 3. srpnja, na čak tri pozicije na zagrebačkom Bundeku.

Osim u amfiteatru na samom jezeru, posjetitelji će u filmovima uživati i u hladovini parka u koji se ove godine smjestila i posebna zabavna zona u kojoj danju chillamo, a navečer se zabavljamo uz bogat stand-up i glazbeni program. Festival ove godine bilježi svoje 16. izdanje, a budući da živimo u društvu u kojem su razlike i podjele svakim danom sve izraženije, više no ikad važno je podići razinu međusobne tolerancije i prihvaćanja. Dio će programa biti posvećen integraciji izbjeglica u hrvatsko društvo, kako bismo poslali poruku mira.

Toleranciju osim kroz filmove, izložbe, diskusije i glazbu ove godine promičemo i kroz smijeh i gastronomiju. Kao i dosadašnjih godina ulaz je besplatan, a program je sufinanciran sredstvima Grada Zagreba, HAVC-a, UNHCR-a Hrvatska, Atlantic Grupe i drugih partnera.

Prostor je slobodan od diskriminacije i u događanju mogu ravnopravno i sigurno sudjelovati pripadnici_e rodnih, seksualnih, nacionalnih i drugih manjina.

Slična događanja

Nema sličnih događanja, zato odi na ovo :)